Hőmérős Must és Cefre fokoló /cukorfokoló/ 0-30

Hőmérővel ellátott fokoló, mellyel a must és cefre cukorfokát tudjuk megállapítani.

Teljes hossza: 30 cm

Előnyei:
A folyadék hőmérsékletét beállítjuk 20 ºC- ra, majd megfelelő méretű mérőhengerbe / fokoló hengerbe töltjük. A folyadékoszlop minimum magassága a fokoló hosszától, legalább 2 cm-el legyen hosszabb.

A fokolót a folyadékba helyezzük, ügyelve arra, hogy szabadon lebegjen. A leolvasás szemmagasságban tört...
4 940 Ft
Szeszfokoló 0-100, hőmérővel

A szeszfokmérő hőmérő nélkül, vagy hőmérővel ellátva, alkoholtartalmú folyadékok alkoholtartalmának mérésére alkalmas. Mérési tartomány 0-100 alkohol térfogat %.

Teljes hossz: 30 cm
A folyadékot kb. 4 cm széles és a fokoló hosszánál legalább 10 cm-el hosszabb, üveghengerbe töltjük. A henger a fokoló behelyezése után színig legyen folyadékkal. A tiszta és száraz szeszfokolót óvatosan olyan mélységig engedjük süllyedni, hogy lebegjen a foly...
4 940 Ft
Szeszfokoló 10-65, hőmérővel

A szeszfokmérő hőmérő nélkül, vagy hőmérővel ellátva, alkoholtartalmú folyadékok alkoholtartalmának mérésére alkalmas. Mérési tartomány 10-65 alkohol térfogat %.

Teljes hossz: 29 cm
A folyadékot kb. 4 cm széles és a fokoló hosszánál legalább 10 cm-el hosszabb, üveghengerbe töltjük. A henger a fokoló behelyezése után színig legyen folyadékkal. A tiszta és száraz szeszfokolót óvatosan olyan mélységig engedjük süllyedni, hogy lebegjen a foly...
6 980 Ft
Kétkaros kézi dugózó gép a palackok gépi dugóval történő lezárásához.
A kézi palackozóval egy mozdulattal képes lezárni az üvegpalackot légmentesen. A szerkezet fémvázas és elnyűhetetlen. Helyezze az üveget stabilan a földre (stabilizálja lábbal), majd a dugózóba tegyen egy dugót. Helyezze az üvegszájára és egy határozott mozdulattal a két erőkart nyomja össze. Ezt követően a dugó az üveget lezárja. Használható pálinkás és borosüveghez.
7 340 Ft
Citromsav granulátum, E330, beltartalom min. 99,5%

Felhasználható:

szörpök, üdítők, dzsemek, gyümölcsborok készítésére
savanyúságok, befőttek tartósítására
a bor természetes savtartalmának emelésére
vízlágyításra
Előnyei
a gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát
a savanyúság kemény, ropogós és friss ízű marad
8 500 Ft